30 JANUARI

JAG. ÄR. HELT. SLUT.

men fan vad jag älskar mitt jobb och fan vad jag älskar att dansa!!!!! begär fan inget mer

29 JANUARI

jag har en lugn helg, med all rätt. min kropp sa ifrån på alla sätt och vis i torsdags kväll/natt efter att jag hade jobbat klart. ibland kan man verkligen få sig en liten tankeställare och det fick jag i förrgår. jag vet att jag borde vara räddare om mig själv och lyssna på min kropp, men jag har ju så svårt för det och kör alltid på i 190 km/h utan att varken tänka eller känna efter. jag är alldeles för envis för mitt eget bästa ofta. imorgon blir det iallafall full rulle igen efter två lugna dagar. jobbar 10-15.30 (typ utan paus) och sen efter det ska jag träna själv. ser verkligen fram emot det, fast jag önskar att min kropp orkade hålla samma tempo som mitt huvud!

move your body out on the floor, put your troubles aside and start living

27 JANUARI

jag har dragit på mig en riktig förkylning, vad är det här? jag brukar ju aldrig vara sjuk? prova-på-veckan på dansskolan är inte att leka med när det kommer så mycket människor med olika baciller, nästan alla danslärare har blivit förkylda och fått feber. det är nice! om en timme ska jag ha svenska c, sen ska jag iväg och jobba på fritids till typ halv fem tror jag (?), efter det vidare till eskilstuna, dansskolan och kvällens lektioner. ikväll är det tävlingsträning, jazz och två zumba-pass. hoppas jag inte får feber till imorgon, borde egentligen varken jobba eller träna när jag är såhär förkyld, men att ta in vikarie redan första kurs-veckan är väl ingen höjdare. och träna kan jag ju bara inte låta bli!

jag är så trött, tur att jag slutar kl 12 imorgon (och varje fredag hela vårterminen!!!!!). då ska jag hem och sova! heeeeelt okej.

26 JANUARI

huvudvärken är nästan borta idag, men den ligger där i bakhuvudet fortfarande. bläää, inte kul. nu sitter jag i skolan och pluggar klart det sista som ska vara inne idag samtidigt som jag lyssnar på bra musik och taggar till träningen ikväll. kl 15 ska jag gå och hämta bilen hos pappa, sen snabbt hem och hämta träningskläder och sen vidare till eskilstuna och dansskolan! ikväll är det discoträning i två timmar och sen ska jag nog köra zumba en timme innan jag åker hem också. jag är sugen på att svettas! tagga tagga taggga.

köpte en jättegod sallad på ica förut. mmmmmm! sallad är så fräscht, perfekt innan man ska träna så man inte blir så tung i kroppen och magen!

25 JANUARI

huvudvärk idag igen som var påväg att bli migrän, hann som tur var ta mina tabletter innan det bröt ut på riktigt. åkte hem tidigare från skolan iallafall, sov ganska mycket. pluggade otroligt nog, duktig tjej! och sov lite till. huvudet känns lite bättre så jag hoppas det har gått över till imorgon, för då ska jag dansa!!! taggad tjej. men det är ju så kuuul. och idag är det bara en månad kvar tills vi åker till helsingborg, jag längtar och hoppas jag slipper få en operationstid innan dess. go go go!

24 JANUARI


just idag är jag stark

vänta.vänta.vänta.vänta.vänta.vänta.vänta.lite.till - tålamod är för mig en bristvara

24 JANUARI

idag är första dagen på 3 veckor som jag har tagit ledigt från träningen. annars kör jag varje dag nu för tiden. i love it! men efter den här helgen behövde min kropp en liten paus så jag orkar med alla danslektioner jag ska dansa och hålla i. jag ska däremot ta ett riktigt stretch-pass sen, jag är för stel för mitt eget bästa. jag har börjat titta på lägenheter, åh så farligt det är! jag vill sluta skolan och flytta nu nu nu. bara fem månader kvaaaar! det mesta känns så bra just nu, jag gillar mitt liv riktigt mycket.

nu ska jag hålla tummarna.

23 JANUARI

nu är jag hemma igen efter en lång men ändå så kort helg i eskilstuna. har varit på dansskolan mest hela tiden då vi hade kick-off. massa träning och jag har redan träningsvärk tjoho! imorgon börjar dans-terminen på riktigt igen och jag kunde inte vara mer taggad! jag hade zumba drop-in idag för första gången, 56 stycken kom och körde gärnet och vi dansade och svettades så mycket att det blev imma på fönstret! precis så det ska vara. jag önskar att jag bodde i eskilstuna och kunde hänga med alla mina underbara vänner varje dag. men nu gör jag ju inte det än, tyvärr. men det ska jag nog hinna med också efter att skolan är slut.

nu ska jag lägga mig i sängen och titta på serier, sovmorgon till 13.40 imorgon. i like!


några av alla som var och svettades på zumban idag, hoppas det håller i sig hela terminen!

21 JANUARI

igår när jag var hemma såg jag step up 3 för första gången, vilken sick film! sjukt bra dans rakt igenom, det bara skriker inspiration om den! var tvungen att se den en gång till idag, så bra tyckte jag den var. precis vad jag behövde för att tagga till inför en helg fylld av dans dans och enbart dans. det är nämligen kick-off på dansskolan. ska packa klart alla träningskläder snart och sen bege mig till eskilstuna hem till sara, där ska det färgas hår och koreograferas och lära in massa nya zumba-steg och danser. om jag är laddad inför den här helgen!

min migrän har äntligen börjat släppa lite efter ett antal migräntabletter och många timmars sömn, så jag borde ta mig igenom den här helgen utan att dö. mormor, som är en väldigt klok kvinna, trodde migränen berodde på stress - men vad är jag stressad för? jag har ju varit inne i en relativt lugn period i mitt liv om man jämför med hur det kommer bli nästa vecka när allt drar igång. jag kanske behöver sova mer bara och slappna av under dom korta stunder jag faktiskt är ledig och hemma. migräntabletter funkar ju liksom inte i längden.



dans dans dans. i mitt huvud är det bara dans.

20 JANUARI

nu slänger jag min migrän i väggen och åker och jobbar. den verkar ändå vara omöjlig att bota så då kan jag lika gärna dansa bort den samtidigt som jag jobbar istället för att vila. imorgon ska jag till skolan även om det känns som att huvudet ska sprängas, för det är inte såååå roligt att vara själv hemma på dagtid.

19 JANUARI

jag är så glad. sådär glad att man inte vet vad man ska göra av all lycka och energi som finns i kroppen. det känns lite som att jag ska explodera. jag älskar att må såhär bra. men samtidigt blir jag ledsen över att jag inte alltid mår såhär bra, att jag inte alltid känner att livet är på topp. varför kan man inte alltid få må såhär bra? det kanske i och för sig är bra att ha lite dåliga stunder ibland också så man kan uppskatta och njuta av alla superbra och superfina ögonblick när fjärilar flyger omkring i magen, när sockerdrickan bubblar i hela kroppen och man är redo att explodera. jag är så glad för att allt går precis som jag vill, allt går bra (mer eller mindre) skolan, dansen, jobbet, livet i allmänhet. bra bra bra! jag hoppas verkligen att jag vaknar imorgon och känner sockerdrickan bubbla i kroppen, precis som alla andra dagar den här veckan.

jag skulle vilja spara alla fina känslor i en liten ask och se tillbaka på om 10, 20, 30 och 40 år och tänka tillbaka på hur bra jag mådde och hur fint livet var (och förhoppningsvis fortfarande är). om man ändå kunde spara känslor i en ask.

18 JANUARI

det känns så himla lätt att gå till skolan nu när vi har nytt schema, när jag vet att jag behöver vara koncentrerad typ max 4 timmar. skönt att jag valde spid! enda dagen som är liiiiite jobbig är tisdagar men annars lever jag livet. nu ska jag strax skutta (snarare halka) ut till bilen och åka till eskilstuna på lärarmöte på dansskolan (jmed världens bästa arbetskamrater!!!!!). imorgon ska jag åka dansa på ett skoljobb, på torsdag jobbar jag och har zumba workshop (kom och prova om ni vill det är gratis då) och sen ska jag jobba i helgen när det är kick-off. sen drar allt igång på riktigt med bestämda jobbtider och jag kan knappt bärga mig! det ska bli så kul, världens bästa jobb. sen ska jag dansa massa själv också, det ser jag också fram emot. dans dans dans! jag kan inte bli mycket nöjdare än så.


zumba-soffe

living the dream!

17 JANUARI

jag har haft en bra helg, riktigt bra helg. jag har umgåtts med fina vänner, har skrattat så jag fått ont i magen och sovit alldeles för lite. är det nån gång man ska vara ung och dum så är det nu! vi har fått världens slappaste schema (trodde inte det kunde bli slappare än förra terminen, men tydligen så gick det), idag börjar jag nämligen 13.40 och slutar 14.30. hela 50 minuters lektion. jag klagar i och för sig inte på det, lite sovmorgon har ju aldrig skadat direkt (speciellt inte efter den här helgen). men lite ovärt känns det att åka till skolan för en så kort lektion. idag ska jag iallafall träna efter skolan, springa springa springa woho! jag har inte tränat sen i fredags så myrorna kryper i kroppen på mig. vet inte hur jag ska lyckas sitta still i flera veckor sen efter jag har blivit opererad, men det blir ett problem för framtiden eftersom jag ändå inte har fått något brev än. och när jag tänker efter gör det ingenting, brevet kan gärna få dröja hur länge det vill.. bara för det ligger det säkert i brevlådan i eftermiddag.


15 JANUARI

igår var en bra dag, en mycket bra dag. min soffepower låg på max, jag fick veta att jag kommer få mvg i tre kurser till (oh damn), jag fick zumba i 2,5 timme innan idrotten, idrotten gick bra + att jag fick träffa min bästaste bästa vän. men efter allt det där var jag trött, helt sluuuuuuuuut. tog en lång sovmorgon idag men är fortfarande lite trött. kanske får sova lite middag sen så jag orkar med dagens äventyr. ikväll ska jag dansa loss med två riktigt snygga brudar på amazon, jag är taggad!


åh vad jag vill ha sommar nu!!!


14 JANUARI

äntligen fredag, snart helg. idag ska två uppgifter lämnas in, två kurser ska avslutas, jag är klar med båda arbetena och riktigt nöjd. vi ska dansa på idrotten och jag tror den här dagen kan bli riktigt bra.

igår var jag på möte på dansskolan, äh det är min favoritplats i världen just nu. fick den nya zumba-skivan så igårkväll dansade jag 1,5 timme innan det var dags att duscha och sova. shit vad rolig den vaaaaar! och på torsdag kickar allt igång igen, första "riktiga" zumba-passet som är mitt där jag får bestämma till 100 procent. jag älskar det här!  

13 JANUARI

jag vaknar klockan fem
såg solen gå ner igen
och jag har inga minnen från igår
eller hur jag tog mig hem

hey 
jag har fuckat upp igen ja
jag har ingen kontroll
men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln


(idag är det 3 månader sen jag tog körkort, vad fort tiden gååååår)

12 JANUARI

alltså hur mycket snö kan det komma egentligen? hur mycket snö finns det? tänkte jag imorse när jag vaknade och det bokstavligen öste ner utanför mitt fönster. snörekordet från förra året måste ju snart vara slaget. visst är det mysigt och självklart ska det vara kallt och snö i januari, men jag kan inte låta bli att börja längta till våren och sommaren nu (samtidigt som jag också gärna vill åka på skidsemester).

nu har jag bestämt att min hosta är borta (den kommer och går lite, mystiskt) och den eventuella lilla förkylning som finns kvar ska jag träna bort, svettas ut. efter skolan ska jag till gymmet och träna. jag har inte en bra ben-dag men det orkar jag inte tänka på, jag stänger in det i min lilla låda med smärta (som förövrigt börjar bli överfull) som jag har i kroppen och sen springer jag. jag måste, springa springa springa. allt blir lite lättare då.

hoppas att det ligger ett vitt kuvert med mitt namn på i brevlådan när jag kommer hem idag. men jag ska väl inte hoppas på för mycket... denna eviga väntan.


11 JANUARI

första dagen i skolan avklarad, check! helt sjukt hur trött man kan bli bara av att gå till skolan, antar att det är ovana efter lovet. somnade direkt när jag kom hem halv fem (fast jag inte skulle!!!! har sneaky kropp) och vaknade kl nio. bra sofia! jag som skulle plugga. ooops.

imorgon har jag bestämt att jag är frisk, så då ska jag gymma efter skolan. hoppas hoppas hoppas jag har en bra dag med benen så jag kan springa, annars blir jag galen!

inget brev idag heller...

10 JANUARI

sista dagen på sista jullovet. tiden går för fort, jag hinner inte med! idag ska jag städa mitt rum, plocka bort alla julgrejer (vet att man skulle ha gjort det förra veckan) och plugga. skrev 6 sidor på min uppsats i idrottspsykologi igår, nöjd tjej. imorgon är det skola, och det är okej för då är det en dag mindre tills dansen börjar igen. låt tiden fram tills dess gå fort.

jag hatar att vänta på brev...


8 JANUARI

vilken tur det är att jag blir sjuk ibland så jag blir tvungen att ta det lugnt. annars skulle mitt liv gå på högsta växeln hela tiden, allt skulle passera i 110 km/h. är det något jag är dålig på så är det att stanna upp och njuta av stunden. kan inte påstå att jag njuter av stunden just nu eftersom jag är sjuk, men lite skönt är det att ha stannat upp iallafall. ha en dag när man bara ligger i sängen och kollar på film och det faktiskt är helt okej - utan dåligt samvete. fast imorgon är jag gärna frisk. jag vill tränaaaaa! har inte kunnat träna sen i onsdags för jag har varit sjuk, och snacka om att det kryper i kroppen. nu vill jag inte ligga still längre!

gör. mig. frisk. nu.
(eller imorgon)

7 JANUARI

prova klänningar. bygga byrå. rensa kläder. flytta kläder. hänga kläder. hosta. hosta. hosta lite till. ha ont i ryggen. försöka knäcka ryggen. inte lyckas. hosta lite till. vara barnvakt.

det var min fredag.

6 JANUARI

imorse åkte mamma, pappa och jag mot ikea i snöstormen. såg hela sex bilar (?????) som hade kört av vägen. inte bästa dagen att ge sig ut på kanske. nu har vi iallafall kommit hem igen, utan att ligga i diket. idag har jag köpt massa nya galgar, lådor och grejer till min garderob och en ny byrå, äntligen kan jag få ordning i min garderob! det ända som saknas i mitt nya rum nu är ett fint litet skrivbord. men det kommer, det kommer. annars är allt så himla fint! som jag trivs, nej jag stormtrivs. ännu finare än vad jag från början hade tänkt mig. myspys!

nu ska jag titta på biggest loser och fixa med mina nya grejer!

5 JANUARI

hur fort kan ett jullov gå egentligen? vid den här tiden nästa vecka har jag precis slutat skolan för dagen. usch vill inte tänka på skolan riktigt. har inget emot själva skolan i sig, men allt plugg. det är ju så trist. jag vill bara bli klar, ta studenten och sen göra vad jag vill. känner mig ganska färdig med det här nu. jaja, bara bita ihop. det är ju sista rycket nu!

jag håller på och bleka min jeansjacka i klorin. det är jättespännande. den har gått från helt mörkblå till alldeles spräcklig (typ). ska bleka den några timmar till sen är den klar. tror den kommer bli fiiiiiin.


nu ska jag ösa lite mer plugg sen blir det gymmet! wohooooo


2 JANUARI


idag fyller världens finaste vän 19 år. min värld vore ingenting utan henne!

1 JANUARI

första dagen på det nya året. 2011 - blow me away, jag är redo. mer än redo.

nu kör vi!


RSS 2.0