28 FEBRUARI

måndagar suger. egentligen borde det inte vara så, eftersom jag har sovmorgon till 13.40, en lektion fram till14.30 och sen är jag klar för dagen. borde inte klaga nånstans, eftersom jag i princip är ledig på måndagar. men åh, jag blir så rastlös! pappa har infört träningsförbud för mig på måndagar eftersom han tycker jag behöver vila. jag vill inte vila - jag vill träna. jag är alldeles för rastlös för mitt eget bästa. ska nog försöka ta mig i kragen och plugga lite. måste bli klar med ALLA arbeten innan operationen (hur jag nu ska hinna med det). herrejösses, stress stress stress. och jag som är så skoltrött!

24 dagar kvar..

27 FEBRUARI

åh åh åh, det här har varit bästa helgen på länge. bara massa dans med superbra och goa människor! jag önskar att alla mina dagar kunde få vara som dessa har varit. tävlingen i helsingborg var hur bra som helst, en riktig myspys tävling där alla tar hand om alla, vi är ett sånt härligt gäng. precis som det ska vara! jag kom iallafall på sjunde plats i singel och på tredje plats i par. jag är så sjukt nöjd! och också otroligt stolt över att vi kom trea i paren (och fick en prick, tjohej!). nöjd över helgens prestationer men nu är det bara att tagga om till örebro-tävlingen om två veckor, som också blir sista tävlingen för mig den här terminen!


jag och jonte precis efter prisutdelningen. stolta över en tredje plats!
VAD GÖR VI??? NU KÖR VI!!!

24 FEBRUARI

gah, idag är det torsdag!!! jag är taggad. snart ska jag ta tåget till eskilstuna, köpa lite smink på stan och sen gå till dansskolan. där blir det träning hela kvällen, sen hem till sara och färga mitt hår (vi blir säkert uppe hela natten som vanligt), och imorgon, då åker vi mot helsingborg!!!! jag är så nervös, ja usch så nervös jag är. jag är inte van vid att känna såhär. men åh så kul det ska bli att tävla igen. spelar ingen roll hur det går, för jag kommer vara så snygg i dräkten och allt. wohoooooooo! nu är det dans hela veckan ut som gäller och jag kunde inte vara lyckligare!  

en liten sneak-peak på dräkten..


23 FEBRUARI

idag ska jag:

1. duscha + smörja BUS
2. plugga
3. göra våfflor till lunch
4. åka till dansskolan och träna
5. jobba (två zumbapass tjoho)
6. åka hem
7. duscha + smörja BUS 

tävling på lördag wohoooo!

22 FEBRUARI

JUST DET, GLÖMDE SKRIVA IGÅR ATT JAG HAR FÅTT OPERATIONSTID! (skandal att jag glömde bort) 25 MARS ÄR DET IALLAFALL DAGS! DET SKA BLI SÅ TRIST FÖR DÅ KAN JAG INTE DANSA - MEN SÅ SKÖNT ATT HA DET GJORT SEN SÅ JAG KAN DANSA TILL 100 PROCENT VARJE DAG SEN. TJOHEJ GLAD TJEJ!!

22 FEBRUARI

stressad stressad stressad - så känner jag mig just nu! har så mycket plugg jag borde göra men hur mycket jag än skriver och skriver på mina arbeten känns det som jag aldrig blir klar! mitt tålamod är dåligt idag. så nu ger jag upp och åker in till flen för att umgås med mina bruttor. resten av veckan är det bara dans dans dans som gäller, så idag ska jag passa på att andas.

åh vad jag längtar till studenten!!!!

21 FEBRUARI

har haft en mysig dag i eskilstuna. lunchade med maria på tuna park och sedan hade vi privatlektion på dansskolan (JAG HAR ÄNTLIGEN EN DANS!!!!) och efter det blev jag kvar, såklart, precis som vanligt. myspys medans andra hade privatlektioner. börjar bli sjukligt nervös inför tävlingen på lördag, men också otroligt taggad. på fredag åker vi mot helsingborg, 8 timmar i en buss - åh det ska bli så kul! vi är ett så härligt gäng så jag tror det kommer bli 8 timmar fulla av skratt och massa skojigheter.

imorgon ska jag plugga arslet av mig (ligger av någon konstig anledning lite efter, hehe) och sen ska jag ta mig tid att träffa två riktigt fina bruttor som jag saknar väldigt mycket! det är viktigt att ta sig tid till vännerna.


20 FEBRUARI

jag är heeeeelt slut efter att ha jobbat 5 timmar och 15 minuter på raken utan någon vidare matpaus. men gissa om det är kul! nu har jag smörjt in mig med tre lager brun-utan-sol (uppladdningen inför helgens tävling har börjat), ska vänta på att det torkar sen blir det raka vägen ner i sängen!

imorgon ska jag till eskilstuna igen och ha privatlektion (ska äntligen få en dans tjoho!), träna både singel och par. blir säkert kvar där ett tag. idag skulle jag mingla med ingela en stund efter jag hade slutat jobba.. det slutade med att jag satt kvar där i 3,5 timme! svårt att komma ifrån det där underbara stället ibland när man har så härliga arbetskamrater, haha.


såhär mycket imma var det på fönster och speglar efter mitt zumba drop-in pass idag. 34 härliga deltagare svettades med mig där inne så det var alldeles blött på golven och det rann om alla när timmen var slut. gissa om man blir stolt som ledare/instruktör efter ett sånt pass! fick massa härlig feedback också. åh, *världens bästa jobb*!

19 FEBRUARI

jag undrar vad det är för äckligt virus jag har fått, mår fortfarande lite illa och har ont i magen men det händer inget mer. vill att det ska försvinna nu nu nu! jag är så fruktansvärt rastlös och önskar att jag hade varit frisk idag och kunnat följa med på tävlingen. är ändå lite stolt över mig själv att jag stannade hemma när jag inte kände mig 100 procent, även fast jag så gärna ville åka. försöker njuta av den här lördagen då det är enda dagen på lovet jag inte har full rulle kanelbulle och massa saker inplanerat. herregud, vet inte om jag kommer få så mycket till lov - men jag klagar inte för jag älskar att hålla mig sysselsatt!

nu blir det snart tacomys med familjen och ikväll ska jag ta det lugnt framför melodifestivalen och bara ladda batterierna inför morgondagens jobb med alla lektioner som står på schemat!


var ute på promenad med mamma och pappa i vintersolen förut, åh så härligt det var!

18 FEBRUARI

blä, jag är magsjuk. igen. tredje gången på tre veckor. usch och fy säger jag bara! så trist att jag skulle bli sjuk nu när det är tävling imorgon och jag skulle följa med som coach för första gången. ville ju se alla småpluttarna tävla.. men det är nog lika bra att jag är hemma och kurerar mig imorgon så jag kan jobba på söndag istället. måste vara frisk till nästa helg när jag själv ska tävla!!! annars är det väldigt skönt med lov. sportlov, redan.. herregud vad tiden går fort.

en positiv sak med den här dagen är att mamma var och hämtade ut min studentklänning jag skickat efter. den var verkligen allt och lite till. åh så fin den är, helt perfekt och precis som jag ville att den skulle va! jag är så nöjd för nu har jag både en superfin balklänning och studentklänning. börjar verkligen längta tills det är dags nu! (men någon bild bjuder jag inte på, vill inte att någon ska köpa likadan med flit + att det är kul med överraskningar hihi)

15 FEBRUARI

fyfan vad skolan är värdelöööööös. jag längtar härifrån! 4 månader kvar....
det ska bli så skönt att försvinna härifrån och aldrig mer se tillbaka!

längtar till imorgon då är det dans dans dans, på torsdag med! wohoooooo


13 FEBRUARI

gissa om jag är slut efter att ha undervisat 6 timmar non stop idag. det är så otroligt underbart superkul men det tar på krafterna. men fortfarande - världens bästa jobb! nu har jag fixat både balklänning och studentklänning också. nästan allt är klart förutom skor, men det behöver jag inte köpa nu. så sjukt skönt att vara ute i god tid och slippa tänka på det!

imorgon har jag sovmorgon till 13.40. i loooooooooooooove it. sova sova sova!

12 FEBRUARI

vad härligt det är att vakna och se solen skina utanför fönstret. jag är glad glad glad och snart ska jag träffa lisa. tror det kommer bli en superfin dag! önskar att alla vinterdagar kunde vara som den här.

såhär fint var det nere vid sjön där jag bor för två veckor sen. måste nog ta en promenad dit ner idag med och bara sitta och njuta!

11 FEBRUARI

skola idag och jag var där heeeela dagen. dvs från 08.30 till 11.45. inte så fruktansvärt jobbigt men är ändå lite stolt eftersom det var längesen jag var på alla lektioner. hade också första riktiga filosofilektionen, som vi skrattade. inte direkt åt läraren men ändå, kan nog bli ett kul ämne om det ska fortsätta såhär. psykologin fattar jag mig också på fast jag har missat en del, skönt.

nu har jag nyss sovit lite men har fortfarande ont i huvudet (anledningen till jag tog en powernap). men det gör inte så mycket, för nu är det fredag och helg. åh så skönt och härligt. jag ska bara ta det lugnt, bara andas. och träffa lisa. bara vara liksom så jag kan bli helt frisk till på söndag när jag vill kunna köra fullt ut på träningen och jobbet! ska nog sova en stund till nu, är fortfarande lite trött i ögonen...

10 FEBRUARI

idag försov jag mig, rätt rejält. jag som aldrig brukar försova mig. lite förargligt men ååååååh så skönt! jag mår bra fast jag mår konstigt i kroppen. tror jag har nåt virus i kroppen precis som pappa sa. mår liksom illa på nåt vis och är snurrig i huvudet. blä det är inte bra eftersom jag ska jobba ikväll. hoppas det blir bättre efter en, två eller tre alvedon för jobba måste jag och det vill jag. ska nog försöka sova några timmar till innan jobbet.

förresten hatar jag att det snöar idag. jag älskade vädret som var igår, det blåste lite kallt men solen sken så fint och det kändes som en dag i fjällen. det är så jag vill ha min vinter. det känns som vi har fått nog av snöstrom nu. jag vill ha sooool!

9 FEBRUARI

är det något jag hatar, verkligen hatar, så är det att vara sjuk och inte kunna träna. jag har varit sjuk sen i lördags nu och inte kunnat träna sen dess. jag har alltså inte tränat på 5 dagar. JAG MÅR SÅ DÅLIGT! inte för att jag är sjuk, utan för att jag inte har tränat på så sjukt länge. min kropp är van vid att få träna på ett eller annat sätt varje dag. jag får så otroligt mycket överskottsenergi om jag inte får min dagliga dos med träning så det är sanslöst. jag får svårt att sova om nätterna också. jag ska ta två alvedon innan jag somnar ikväll och hoppas på att jag mår bättre imorgon, för då ska jag träna varesig jag är frisk eller inte. för jag står inte ut längre! jag är för övrigt sjukt taggad på att tävla, vill träna träna träna till tävlingen. bara två veckor kvar snart, tjoho! JAG ÄR TAGGAD.

en gammal bild från SM 2008
inte världens vackraste bild, men tycker jag tycker den utstrålar det jag kallar för lycka

9 FEBRUARI

idag slutade jag supertidigt, så jag åkte hem till min mormor. jag skäms för jag är där alldeles för sällan. jag skäms över att jag var där så mycket när jag var liten, när jag knappt är där en gång i månaden nu för tiden. min mormor bjöd mig på hemmagjord äppelkräm och en semla till det samtidigt som vi pratade om allt mellan himmel och jord i 3 timmar. hon är så fin min mormor. så gammal men ändå så ung. världens mest omtänksamma människa. väldigt klok är hon också, min mormor. ger massa bra råd och tack vare henne känner jag mig lite klarare i huvudet nu än innan jag åkte dit. jag vill bli som min mormor när jag blir stor. jag beundrar henne. världens finaste och genomsnällaste människa är hon. min mormor ♥

7 FEBRUARI

tror jag har haft världens längsta helg. i lördags när jag vaknade åkte vi, hela familjen, till eskilstuna och provade balklänning. i samma sekund som vi parkerade bilen i eskilstuna fick jag jätteont i magen och började må illa. vi skuttade iallafall iväg till butiken och hittade en klänning i den där perfekta färgen jag ville ha och allt var jättebra förutom mitt magont. efter det skulle vi ner på stan och fika med några vänner till familjen. jag fick ännu mer ont i magen och mådde superilla. var helt övertygad om att jag skulle kräkas så efter en timmes fika fick vi åka hem med mig gråtades i framsätet med en påse i knät. vi kom hem och jag hade fortfarande superont i magen och ville dö. ungefär. mamma fixade iordning min säng och ställde en hink brevid och 5 minuter senare kräktes jag som en gris (eller mycket full fjortis). jag fortsatte att kräkas och ha superont i magen fram till kl 12 på natten då jag kräktes sista gången. jag har nog aldrig mått så dåligt i mitt liv tidigare, fy tusan. mådde illa hela dagen igår och idag börjar det äntligen släppa lite, men jag är fortfarande helt slut. min mamma måste vara världens gulligaste. hon har passat upp på mig hela helgen och sov till och med inne på mitt rum för jag var ledsen och hade så ont i magen. hon frågade om hon skulle ta ledigt från jobbet idag och vara hemma hos mig istället - men nej, jag är faktiskt 18 så nu får jag klara mig själv. men usch, magsjuka önskar jag inte ens min värsta fiende! blä blä blä.

nice inlägg woho!

4 FEBRUARI

FREDAG FREDAG FREDAG. tjoho, äntligen helg och jag är glad.
har nyss gjort en jättegod kycklingsallad som jag ska äta samtidigt som jag kollar på film och stretchar. gott gott gott ska det bli. åh vilken fin dag!

3 FEBRUARI

lotta och jag var de enda tjejerna på svenskalektionen idag så vi fick skriva ett fint tal som hyllade männen, samtidigt som alla killar fick skriva ett tal som hyllade kvinnorna. det blev riktigt trevligt. lillemor fick tårar i ögonen när jag läste upp vårat tal, så jag vill nog påstå att vi lyckades! haha. nu håller jag på att bakar kladdkaka, testar ett nytt recept jag hittade på internet. strax när kakan är klar ska jag slänga mig i bilen och.... gissa vad? åka till dansskolan! det har jag aldrig skrivit förut... ikväll är det en timmas tävlingsträning och två timmar zumba. gjorde illa min axel på discoträningen igår så jag hoppas den håller hela kvällen idag. massa grönt thai-linement så ska det nog funka att vifta omkring.


fin bild på dansfröken soffi som barnen kallar mig för.. undrar vad som hände med soffe?

heipa!

3 FEBRUARI

jag har verkligen ingen lust att gå till skolan nu för tiden. förut tyckte jag att det var kul att gå till skolan, men den här terminen känns det som jag har tappat allt. kanske är det för att slutet är så nära, men känns så långt bort? det börjar kännas tråkigt och tjatigt att plugga och jag har ingen större lust att sätta mig framför skolböckerna om kvällarna längre, jag är mycket hellre på gymmet eller på dansskolan och tränar eller jobbar. det tar emot och det är svårt att få saker gjorda. jag misstänker att det kan ha att göra med att vuxenlivet är så nära, att man snart kommer få bestämma allt själv. att jag redan har fått en provsmakning på det som kommer sen efter studenten gör inte saken lättare - att ha körkort, titta på lägenheter, ha ett jobb och tjäna egna pengar gör att jag tappar lusten ännu mer att gå till skolan. jag vill bli stor nu och få välja precis vad jag vill göra!

men det är ju bara 4 månader kvar trots allt. det känns skönt att jag kan börja se ljuset i tunneln. nu gäller det bara att försöka hänga i den sista korta tiden som faktiskt är kvar av skolan. för sen, sen börjar livet. på riktigt.

2 FEBRUARI

jag åt frukost kl åtta idag, en frukt kl nio och nu är klockan tjugo över tio och jag är hungrig igen!!! det här med att träna mycket gör mig så himla hungrig. men det är ju bara bra, det visar att allt går åt rätt håll. idag är jag i skolan också, och jag ska vara här på alla lektioner (det var ett tag sen nu). duktig tjej! efter skolan ska jag hem och hämta träningskläder och sen vidare till dansskolan och träna träna träna. som nästan alla dagar. men jag klagar inte, det är så kuuuul.

har inte så mycket annat att säga, det enda jag gör är typ att gå i skolan, träna själv eller undervisa på dansskolan. låter kanske tråkigt - men det är helt tvärtom. har aldrig mått såhär bra som jag gör nu!!! i love life.

1 FEBRUARI


jag skulle kunna döda för jillian michaels kropp.
hon är så sjukt snygg och vältränad!

1 FEBRUARI

igår fick alla vi danslärare 30 minuters massage på dansskolan. OM. DET. VAR. SKÖNT. grät under själva massagen för det gjorde så ont, men den där känslan när massagen är över och all smärta bara släpper är ju underbart skön. efter det hade vi möte, sen var det meningen att jag skulle åka hem och plugga - men stannade istället kvar och vickade på marias lektioner (vilket jag inte har något emot alls, dansa är såååååå mycket roligare än att plugga). jag har sagt det så många gånger och jag säger det än en gång - jag har världens bästa jobb!!!!

idag har jag gått upp tidigt fast jag har sovmorgon till 12.15 - jag måste nämligen plugga. ligger lite efter här och där i några ämnen men det är snart fixat. jag har nyss duschat och målat naglarna marinblå (cool färg) och ska snart ta itu med det sista plugget. sen ska jag åka bil till skolan, tjoho. eller inte.. hehe

RSS 2.0