30 DECEMBER

imorgon är det nyårsafton (eller tekniskt sett är det ju idag). the end of 2010. ett både bra och dåligt år på så många olika vis. jag tror inte mitt humör har varierat så otroligt mycket på ett och samma år förut. humörsvägningar hej! trots det minns jag nästan bara alla de fina och lyckliga stunderna när jag tänker tillbaka på det här året. jag har blivit så mycket starkare och säker på mig själv. det bästa som varit med 2010 är att jag har lärt känna mig själv, utan och innan. jag vet vem jag är och vad jag vill på riktigt nu. vänner har kommit och gått och jag har insett vilka som verkligen är på riktigt och finns där när det gäller. vilka som går att lita på. annars har jag börjat dansa igen (DET ABSOLUT BÄSTA BÄSTA BÄSTA PÅ HELA ÅRET), jag har börjat assistera och undervisa lite smått på dansskolan och fått världens bästa jobb där tills nästa termin. jag har tävlat en gång, åh så hårt mitt hjärta bankade och slog den dagen och fjärilarna flög runt som tokiga i min mage. jag har fyllt 18 och tagit körkort (grym tjej). jag har fått sjukt bra betyg och fått så många fina kvällar med alla mina finaste vänner.

jag är så klar och redo att lägga 2010 bakom mig och anta mig alla utmaningar som 2011 har att erbjuda. åh vad jag vill ut på äventyr! under 2011 ska jag operera mig gånger 2, jag ska hålla alla mina nyårslöften (hihi), jag ska jobba på världens bästa dansskola, jag ska träna och dansa själv så mycket jag bara kan, jag ska börja tävla igen, jag ska ta studenten (!!!!!!!!!!), jag ska söka sommarjobb en bit härifrån, jag ska tatuera mig, jag ska förhoppningsvis åka utomlands, jag ska hänga med alla mina coola vänner, och jag ska kanske kanske kanske (hoppas hoppas hoppas) flytta hemifrån. 2011 kommer innebära många stora steg i mitt liv. jag ska njuta av varje sekund, ta vara på alla möjligheter, ge mig ut på äventyr, vara bäst och leva livet. let's do this!


en av de bästa dagarna på hela 2010 ♥ ren kärlek

29 DECEMBER


28 DECEMBER

imorse när jag vaknade skrek hela min kropp i panik efter träning (har inte tränat på en vecka, skandal!!!) så jag drog först till lager och köpte två myströjor sen vidare mot gymmet. 2 timmars träning - som jag njöt. allt gick så sjukt bra och det tog inte emot nånstans. jag kunde till och med springa idag utan att dö pga. benen (jag trängde undan allt det onda i en liten låda långt långt inne i kroppen nånstans precis som när jag dansar). träna är typ det ända jag vill göra. det ända jag älskar att göra sådär riktigt jävla mycket här i livet. jag är gjord för att träna. känner redan nu hur träningsvärken börjar smyga sig på, looooove it!

åh det bubblar i hela min kropp som sockerdricka typ. jag är så förväntasfull. jag vet att 2011 kommer bli ett superbra år så snart jag är klar med alla operationer osv. det är studenten och sen börjar det riktiga livet, då man kan välja och vraka bland allt man vill göra. bland alla möjligheter. jag längtar, det här kan och kommer bli sååååå bra!




(btw, om man försöker ringa mig på mobilen så ska man veta att jag inte kan svara, det är nån inställning som är knas men håller på att lösa det just nu)


27 DECEMBER

idag har jag samlat vuxenpoäng! har fixat visa-kort, internetbanken, ica-kort och stadium-kort. känner mig lite mer vuxen, nu ska jag samla bonus på ica hehe. förutom det har jag varit på stan med min bror och slagits med alla andra galna mellandagsshoppare. det var helt hysteriskt nere på stan men lugnt ute på tuna park som tur var. jag var till och med duktig och höll i mina pengar ganska hårt - inget onödigt köp här inte! (ännu mer vuxenpoäng woho) nu när jag har fått kontroll över mina egna sparpengar ska jag unna mig något riktigt fint och ganska dyrt imorgon när jag ska till eskilstuna. man måste få skämma bort sig själv lite grann ibland!

nu blir det filmkväll med min bror, var tvungen att paxa honom för en vecka sen för att få en stund tillsammans. upptagen grabb det där. nu ska det poppas popcorn. heipa!

26 DECEMBER

jag har haft världens finaste jul. träffat alla mina nära och kära, bara haft det bra och mysigt, ätit massa god mat och julgodis, lekt i snön och fått massa fina julklappar! tycker det är så synd att det tar slut så fort, jag vill bara stanna tiden och njuuuuta så mycket det går. nu har jag firat klart allt som ska firas, så nu är det lugnt ända till nyår (om bara en vecka, sjukt!) och min mosters 40-års dag. då är det hålligång igen. måste passa på att sova innan dess annars kommer jag avliiiiida.

igår tog ellen och jag det förnuftiga beslutet att faktiskt släpa våra vältränade arslen till amazon fast vi var rätt slitna båda två. lätt värt 200 spänn för det blev en fin och bra kväll med massa snygga människor. trillade in i min säng runt 3-snåret efter att ha letat efter nåt ute på tomten (vad vet jag inte). kl 7 hade jag äntligen tinat upp så pass att jag kunde somna efter att ha stått ute i kylan länge, drömde massa knäppa och fina saker. brabrabra kväll!

snart ska jag till ellen på lite tv-spels hålligång och gos. woho!


23 DECEMBER

dan före dopparedan. idag tänkte vi exakt samma sak som alla människor i hela eskilstuna "vi åker och köper julklappar". det dummaste det här året typ. det var alldeles för mycket folk och för långa köer nere på stan, men tillslut hittade vi allt vi skulle ha och åkte hem. jag har slagit in alla julklappar och skrivit rim till dom (kreativ tjej) satt upp ljusslingor, städat, julpyntat och klätt julgranen. nu är jag så redo man kan bli inför julafton. köpte en jättefin klänning på stan idag som jag ska ha på mig imorgon, den är väldigt olik mig men pappa sa att jag var fin så då blev plånboken lite fattigare. imorgon ska vi inleda dagen med en gröt-frukost i flen och sedan mysmysa på orrhammar hela släkten. det kommer bli fint. kanske sista julen jag bor hemma. (hjälp vad läskigt!!!!) nu ska jag titta på pelle svanslös-julkalendern och äta mandariner.

jag älskar julen.

22 DECEMBER

ÄNTLIGEN HAR VI JULLOV! började dagen med julshow/avslutning i lilla gympahallen med nybbleskolan. barnen gjorde succé och jag är så stolt! kunde inte få bättre start på dagen, gud vad jag kommer sakna dom ungarna sen. efter det tog jag vår racerbil ner till hammarvallen och lirade innebandy (eller det kan jag inte påstå att jag gjorde för jag suger stenhårt på det) och fotboll (då öste jag för det kan jag) med klassen, efter det hade vi mentorsfika och fick glada överraskningar. guuuuuud så fint det är med jullov. mitt sista jullov. åh. har varit hos mormor och morfar hela eftermiddagen/kvällen och hjälpt till att julstäda, skala potatis och klä julgranen. precis som när jag var liten, då var jag alltid där dagen innan julafton (typ) och klädde granen. mysigt! jag borde hänga oftare med min mormor, hon är cool.


såhär fint blev mitt mästerverk!
(hoppas så innerligt att jag har en egen gran att klä nästa år i en mysig 3a i en superbra stad ca 5 mil härifrån)

21 DECEMBER

imorgon är den första stora dagen för mitt projektarbete. julshow nr 1 alltså. jag är så stolt över barnen och det kommer bli så bra, känns så skönt att det blev lyckat trots all panik och stress som har varit! glad glad glad, känns så kul att kunna se resultat och inse att man faktiskt inte är så dum utan rätt smart när man vill! gilla.

idag har jag haft julklappsbyte med lisa. jag har fått världens finaste paket och jag är sååååååå nyfiken på vad som ligger där i, vill veta nu nu nu! men jag får skylla mig själv eftersom det var jag som bestämde att paketen inte får öppnas förrän på julafton.... not so smart tjej.

20 DECEMBER

usch, jag har haft en lång och jobbig dag. åkte till mälarsjukhuset med pappa imorse, besöket gick ut på att få ett ja eller nej angående två nya operationer. efter mycket övertalande och tjaffs hit och dit blev jag tvungen att bryta ihop för att få ett ja. så i slutet av januari/början av februari ska det högra benet opereras. igen. jag antar att jag borde vara glad över att få ett ja (vilket jag också egentligen är) men jag vet exakt vad som väntar och hur otroligt jobbigt det är att gå igenom en sån här operation och allt som har med det att göra. det kommer förstöra nästan hela min danstermin, skolan och all min träning. jag hoppas verkligen att det är värt det och att det blir bättre, för jag har ingen lust att slänga bort ett halvår till på nåt som inte kommer ge något resultat. det här tar så himla mycket på krafterna. nu kan jag bara att hålla tummarna.

det som hör till det lite roligare är att det snart är julafton och julllov (!!!!!!) + att jag har slagit in finfina paket och pysslat med pepparkakor nu på eftermiddagen samtidigt som jag har lyssnat på julmusik. myspys!

19 DECEMBER

jag älskar att göra nya spellistor på spotify, det är som att börja om på nytt på nåt härligt sätt. göra spellistor efter olika känslor, humör och tillfällen. imorse när jag vaknade gjorde jag två nya spellistor, en för sena sommarkvällar och en för framtiden och nya äventyr. ingen av dom passar in just nu egentligen när det är vinter, mörkt och kallt. men tanken är att dom ska göra den här mörka, trista (men också väldigt mysiga och härliga) perioden fram till våren, sommaren och studenten lite enklare att ta sig igenom. det är bara ett halvår, ett kort men ändå så långt halvår kvar tills man inte har något att anpassa sig till längre. tills man kan hitta på vad tusan man vill. det ska bli så spännande, jag är så förväntansfull!

nu ska jag duscha och sätta på mig lite halvfina kläder, sen ska pappa och jag upp till kyrkan och kolla på mamma när dom har julkonsert. det är julstämning på hög nivå!

18 DECEMBER

idag har jag hängt med ellen och anna, vilka tjejer. vi har haft så otroligt kul, ätit gott och spelat massa tv-spel. så skönt att bara ta det lugnt och vara med bra människor, har verkligen behövt en lugn helg så jag orkar med sista rycket i skolan innan jullovet. imorgon måste jag ös-plugga hela dagen typ, eftersom jag sov bort hela förmiddagen idag - lite dumt, men ååååh så skönt! nu ska jag käka min kvällsmat och sen ska jag sova.


(OM TVÅ VECKOR ÄR DET ETT NYTT ÅR, ÅH SÅ SPÄNNANDE!)


17 DECEMBER

igår var jag och klippte mig efter skolan (som det behövdes), efter det snodde jag bilen av pappa och åkte till tuna park för att handla julklappar. har bara två kvar nu, känns skönt. shoppade såklart till mig själv också fast jag egentligen inte skulle. varför är det så svårt att hålla i pengarna? får väl se det som min julklapp till mig själv.

idag har jag inte lust med nånting. vill framförallt inte gå i skolan. önskar att vi kunde ta studenten så man kan få börja jobba heltid (varför är det så mycket roligare att jobba än att gå i skolan?), flytta hemifrån och åka utomlands. tänk om man låg på en lång vit och solig strand nånstans i världen, istället för att sitta i skolan och kolla ut på det snöiga vädret. jag älskar egentligen snö men idag önskar jag inget annat än sol, värme och en fin bränna. om ett halvår, om ett halvår...

15 DECEMBER

jag har en förmåga att ladda ner serier och sen glo på dom hela nätterna långa istället för att sova. i början av sommaren var det OC, i slutet av sommaren one tree hill, efter det gossip girl och under höstlovet var det the big bang theory. nu i veckan har jag hittat en ny serie, mad men. den är alleles lagom, inte för rolig, inte för tråkig. bara alldeles lagom, som mellanmjölk. passar bra till jullovet med sena nätter och långa sovmornar.

sen kan jag inte låta bli och tycka att jon hamm som spelar don draper är förbannat snygg! vilken man. varför finns det inga killar/herrar som ser ut såhär idag? stilig är ordet.

14 DECEMBER

mitt projektarbete börjar verkligen ta fart, känner mig inte ett dugg stressad över det där längre. tror det kommer bli super! ska bli skönt att det mesta är klart innan jul, så jag kan chilla i vår. ikväll ska jag äta och plugga plugga plugga, har mycket (mycket för att gå spid alltså, jämför man med nån annan linje är det jättelite) att ta mig igenom innan jag kan slappna av och gå på jullov. har fått lite julklappspanik också, vet vad jag ska köpa till alla men har inte köpt till någon än. måste fixa i helgen!!!

en vecka kvar till jullov imorgon - sååååå värt!

13 DECEMBER

idag ska jag sova tidigt och jag ska sova länge. vet inte hur många veckors sömn jag har att ta igen. bara en och en halv vecka kvar till jullovet, då ska jag ta det lugnt och samla krafterna, för den här våren kommer bli tuff, krävande och superkul!

12 DECEMBER


snyggast.se

det finns inget annat än dans.


10 DECEMBER

IMORGON ÄR DET NORDISKA MÄSTERSKAPEN. jag är sjukligt taggad, kommer bli så galet kul. fan så vi har tränat, gjort en skitbra dans och sytt dräkt in i det sista. men det hör ju till, stress och dans går hand i hand. åh vad jag vill dansa, bara dansa dansa dansa. har kommit på det nu när jag har levt i min lilla dansbubbla dom senaste veckorna och verkligen inte gjort nåt annat än att dansa. love it! hoppas jag kan fortsätta tävla utan att benen sätter stopp för det, jag är verkligen inte klar där. känns så bra att iallafall få tävla par imorgon, vi kommer kötta. vi är så bra, snygga med fina dräkter och bästa dansen!!! jag är på gång.

GO GO GO

8 DECEMBER

jag har världens bästa arbetskamrater! punkt slut.

5 DECEMBER

dans dans dans, det finns inget annat!
bara massa kärlek ♥


3 DECEMBER

bra dag, lång dag, fin dag. har kommit fram till att jag fungerar bäst när jag inte tänker, precis som idag. är otroligt trött men jag har inte tid att vila, det är mycket som ska göras och hinnas med på så kort tid! det gäller att ligga i. helgen kommer bestå av dans och enbart dans. eller ja, ska försöka klämma in lite plugg nånstans också (hur nu det ska gå till). annars är jag rättså nöjd och det mesta är förjävla bra.


2 DECEMBER

sitter inne på andreas rum och kollar på när han spelar fifa. jag vill så gärna vara med, men får inte - jag är för dålig säger han. bullshit säger jag. är glad idag, torsdagar är typ den bästa dagen på veckan. vi har sovmorgon, slutar tidigt och har bara två lektioner, FYS med frenne och svenska c. FYS:en är min favoritlektion på veckan och svenska c är soooooft.

efter skolan kilade jag till frisören och slingade utväxten - äntligen är jag fin i skallen igen. lite silverschampo på det här och allt kommer bli super. efter allt detta är jag en fattig tjej, skulle behöva min lön nu nu NU! men den som väntar på nåt gott.....

HEIPA!

1 DECEMBER

fick skjuts av min gulliga mormor hem från skolan idag så jag slapp vänta på 14.50-bussen (SKÖNT), vi stannade på ica och köpte fika, gött. idag är det 1 december och jag har som vanligt fått en liten julkalender av "tomten" alias mamma och pappa, det är givet eftersom det varit en tradition sen jag var ett. är superglad också för tyget till dräkten kom idag, det är så fint och nu känns allt ännu mer på riktigt. jag börjar bli nervös!

snart ska jag in till flen igen på sånglektion, har ont i halsen men det är ju så kul att sjunga så jag kan inte låta bli idag! efter det ska jag hem till min kära elfwen, har inte träffat henne på evigheter känns det som, så det är verkligen på tiden.


RSS 2.0