30 NOVEMBER

åkte hem tidigare från skolan idag, kändes som min hjärna skulle koka över. satt och somnade på svenskan typ tio gånger och nu när jag kom hem har jag suttit med tempen i käften och jadå visst hade jag feber. hoppas det är en sån där en-dagars-feber som jag brukar ha för jag har inte tid att vara sjuk nu!!!!!! sitter och pysslar lite med mitt projektarbete, känner mig riktigt stressad över det här eftersom det ska vara klart till julavslutningen. men det blir nog bra, barnen verkar taggade och jag likaså! blir nog en fin liten show.


ikväll ska jag värma glögg, äta en nybakt lussebulle, lyssna på julmusik och sen titta på mysteriet på greveholm. det är stämning om något! 24 dagar kvar till julafton idag, nedräkningen har börjat!

HEIDO!


29 NOVEMBER

har dåligt samvete för jag att jag dissade jobb för plugg idag (även fast jag vet att det är bäst så). pengar lockar lite mer än bra betyg för tillfället, tyvärr. snap ut of it sofia! bara att försöka hålla ut, om 2 veckor är det bara ett halvår kvar till studenten, LÄNGTAR! har iallafall varit duktig och haft pluggrace hela morgonen. nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan hoppa in i bilen för att åka till eskilstuna och snabbshoppa saker jag behöver till dansen, sen vidare mot dansskolan för att assistera och träna träna träna. härligt med studiedag, vi borde alltid få ha långhelg!

BYE!

28 NOVEMBER

sliten tjej idag. har haft världens bästa helg. så galet rolig. igår var det en helkväll i nyköping, vi förfestade lite, fick en länstrafikenbuss att skjutsa oss utanför linjen till rosvalla (i utebyte mot en cigg och en puss på rutan) där vi bowlade, åkte sen in till nyköping city där vi festade hela kvällen/natten på volym. vi dansade på ösgolvet (haha), drack massa gott och hade det awesome. framåt småtimmarna tog vi en taxi hem till tystberga i snöstormen, där vi åt rester av pizzamiddagen och efter det däckade i lisas lilla lägenhet. idag vaknade vi upp precis sådär lagom slitna, duschade, hoppade in i emmas bil och åkte till max där vi drog varsin hamburgare, så gott! lite fjortisdunk i bilen påväg hem och nu ligger jag i min säng och är lite trött. ska bli så värt med studiedag imorgon, då jävlar ska jag träna! (och plugga, liiiiiite)


snodde en fin bild från emma (tack jappo!)

27 NOVEMBER

igår var vi och såg harry potter and the deathly hallows på bio, som jag älskar dom filmerna. kommer längta ihjäl mig efter nästa. nu måste jag börja packa alla mina grejer, för ikväll ska jag ut på vilda äventyr med två av mina bästa tjejer, det kan bli spännande. kommer bli en galen kväll i nyköping! imorgon ska jag sova sova sova sova, öppna ett öga för att plugga lite och sen sova sova sova sova igen. studiedag på måndag, (skönt med långhelg!!!!!) och då ska jag dansa dansa dansa dansa. 

ska prova nåt nytt nu = måla naglarna svarta. 
TJOHEJ! 

25 NOVEMBER

har fått lite klagomål på att jag inte skriver längre, så bara för er danstjejers skull så försöker jag ta tag i detta igen. det har hänt så otroligt mycket på så kort tid att jag inte ens vet var jag ska börja. jag har gått från att inte dansa nånting till att dansa hela tiden känns det som, det gillargillargillar vi! känns som jag har hittat den där extra gnistan igen och jag mår faktiskt riktigt riktigt bra (bortsett från benen) + jag har äntligen kommit på vad jag vill göra! dansa dansa dansa dansa dansa, om ni inte förstod det.

om 2,5 vecka (egentligen 2 veckor på lördag) ska jag tävla på nordiska mästerskapen. JAG - SKA - TÄVLA! känns så konstigt, det är 2,5 år sen jag tävlade sist. men är så sjukt taggad inför det här. ska tävla par med jonte och tror det kan bli hur grymt som helst, vår dans är så snygg - allt tack vare sara! så jävla grym tjej som alltid ställer upp!


fan så härligt det är att vara lycklig!


RSS 2.0